Mijn diensten

Wat biedt Marjani Next?


  • Interieuradvies/Stylingadvies/Kleuradvies


  • Pakket op Maat


  • GOMMAIRE Outdoor/Indoor/Decoration dealer


Interieuradvies/Stylingadvies/Kleuradvies


Het interieuradvies/Styling advies/Kleuradvies bestaat uit een bezoek aan huis, voorafgaand heb ik aan de hand van foto’s en video van betreffende ruimtes een advies samengesteld. Gedurende het bezoek aan huis van maximaal twee uur zal ik mijn advies voorleggen.


Verder is het de bedoeling dat je daarna zelf aan de slag gaat om deze ideeën toe te passen.


Pakket op Maat


Heb je toch meer hulp nodig en/of wil je een compleet nieuw interieur, dan stel ik aan de hand van een intake gesprek een Pakket op Maat samen.


Voorbeeld van een Pakket op Maat kan zijn dat ik voorwerk verricht als personal shopper zoals het uitzoeken van nieuw interieur, moodboard, tekening samenstellen, waarin de gekozen kleuren, verlichting en interieur tot een geheel komen.


GOMMAIRE Outdoor/Indoor/Decoration dealer


Met GOMMAIRE biedt Marjani Next u een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubelen, evenals een breed scala aan decoratieve artikelen. Het kenmerkende organische accent is terug te vinden in alle ontwerpen en materialen.


Het organische woonconcept van GOMMAIRE introduceert een nieuwe stijl van interieurinrichting, binnen- en buitenmeubilair in woningen, kantoren en bedrijven. Het zal een specifiek tintje geven aan elke omgeving, van traditioneel tot eigentijds design. Niet alleen glaswerk en keramische objecten, een nieuwe stijl van gevlochten manden en stoelen, tafels in hergebruikt teakhout, gestoffeerde stoelen en sofa's, salontafels, verlichtingsarmaturen.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Op de diensten van Marjani Next zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gepubliceerd op deze website.

Marjani Next


T: 06 - 46 06 86 76


Maastricht area